Хмільницька районна рада

12 травня 2015 року у місті Хмільнику на базі санаторію «Радон» відбулась науково-практична конференція «Добровільне об'єднання територіальних громад: позитивні очікування, виклики, ризики», метою якої було напрацювання спільних рішень щодо впровадження реформ територіальними громадами та місцевими органами державної влади  Вінниччини за сприяння Вінницької обласної державної адміністрації.

Детальніше

9 травня 2015 року голова Хмільницької районної ради Василь Чмелюк, голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич, міський голова Василь Грушко взяли участь у пам'ятній ході і пам'ятному заході "Перемога, свята Перемога", який відбувся на площі Перемоги в Хмільнику. 

Детальніше

8 травня 2015 року, у День пам’яті та примирення, на Хмільниччині пройшов марш Миру по маршруту Хмільник-Кропивна-Уланів-Широка Гребля-Хмільник  та урочистий концерт  з нагоди  70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

Детальніше

 14 травня 2015 року о 11 годині ранку в  малому залі Будинку культури скликається  позачергова  36 сесія районної ради  6 скликання, відповідно до статті 46, пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рекомендацій постійних комісій районної ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, роботи промисловості, транспорту та зв’язку та з питань депутатської діяльності, етики, гласності, адміністративно-територіального устрою, взаємодії з органами місцевого самоврядування від 06.05.2015р.,  листа управління Держземагенства у Хмільницькому районі № 17-28-0.4-1807/2-15 від 05.05.2015р.,.

Детальніше

7 травня 2015 року о 10:00 в малому залі відбулося обговорення перспективного плану формування територій громад Хмільницького району.

Детальніше

5 травня 2015 року в залі засідань Хмільницької районної державної адміністрації відбулося засідання робочої групи зі сприяння підготовки перспективного плану формування територій громад області.

Детальніше