Хмільницька районна рада

9 березня 2018 року, у день, коли весь український народ вшановував Великого Кобзаря Т.Г.Шевченка, в с.Куманівці Хмільницького району відбулася презентація книги краєзнавця, досвідченого педагога, творчої особистості Ніни Кирилівни Кравчук-Овчарук «Батьківськими стежками, Куманівці».

Детальніше

9 березня 2018 року об 11:00 біля пам’ятника Кобзареві, із нагоди 204-ї річниці від дня народження Т.Г.Шевченка, відбулась урочиста церемонія покладння квітів.

Детальніше
Шановні земляки!
2018-03-07 14:58:03

У ці березневі дні ми відзначаємо день народження  невмирущого генія слова, народного поета, художника, борця за ідеали справедливості та добра, за кращу долю України та українського народу – Тараса Григоровича Шевченка.

Детальніше
Шановні жінки!
2018-03-07 14:55:56

Шановні жінки! Дорогі берегині Хмільницького краю! Сердечно вітаю вас від себе особисто та від депутатського корпусу районної ради з чудовим святом весни – Міжнародним  днем прав жінок і миру. Цьогоріч це свято приходить до нас з ледь відчутним весняним подихом, однак, незважаючи на примхи природи, цей день несе у світ ніжність і красу.

Детальніше

Відповідно до звернення ГФ «Народна самооборона», ГО «Народне віче» та ГО «Спілка учасників АТО» щодо скликання позачергової сесії по розгляду подій, які відбулися 3 березня біля приміщення Верховної Ради, 6 березня на 16.00 год. було скликано позачергову 25 сесію районної ради.

Детальніше

6 березня 2018 року відбулось засідання президії районної ради щодо розгляду звернення ГФ «Народна самооборона», ГО «Народне віче» та ГО «Спілка учасників АТО».

Детальніше