Хмільницька районна рада

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати рад всіх рівнів! Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування – святом, яке хочеться назвати всенародним, бо причетні до нього всі, хто наділений правом обирати і бути обраним, носити звання посадової особи місцевого самоврядування.

Детальніше

04 грудня 2019 року о 11:00 в малому залі районного будинку культури відбулось урочисті збори з нагоди святкування Дня місцевого самоврядування.

Детальніше

28 листопада в приміщенні Хмільницького бюро правової, в рамках щорічної кампанії «16 днів проти насильства», що стартувала з 25 листопада, з метою ефективної взаємодії суб’єктів на місцевому рівні  для фахівців, до компетенції яких належать питання запобігання та протидії домашньому насильству та насильства за ознакою статі проведено круглий стіл на тему: «Якщо стаєш жертвою домашнього насильства. Алгоритм дій».

Детальніше

23 листопада 2019, у День вшанування пам'яті жертв голодоморів, хмільничани прийшли до пам'ятного хреста, щоб вшанувати пам'ять мільйонів закатованих голодом українців. 

Детальніше

21 листопада 2019 року о 10 годині ранку в  малому залі Будинку культури відбулась 37 сесія районної ради 7 скликання. 

Детальніше

21 листопада 2019 року о 09:00 відбулось засідання президії, на якому було погоджено порядок денний позачергової 37 сесії районної ради та проекти рішень з питань, які заплановано до розгляду.

Детальніше