Хмільницька районна рада

Хмільницька районна рада із сумом сповіщає, що на 72-му році пішов з життя Гунько Петро Маркович, Генеральний директор Національного музею-садиби  М.І.Пирогова, кандидат медичних наук, доцент, почесний професор Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова, заслужений лікар України, Лауреат Державної  премії  України в галузі  науки та техніки, Почесний громадянин Хмільницького району.

Детальніше

13 жовтня 2020 року, напередодні Дня захисника України,  у с. Білий Рукав відбулося відкриття меморіальної дошки воїнам - учасникам війни на сході України Олександру Микитюку та Віталію Яцюку. Дошку було відкрито на стіні школи, яку свого часу закінчили герої. 

Детальніше

13 жовтня 2020 року о 10:00 відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань соціально-культурного розвитку та соціального захисту населення з метою підготовки та погодження питань до розгляду на пленарному засіданні 45 сесії районної ради.

Детальніше

13 жовтня 2020 року о 10:00 відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань бюджетно-фінансової діяльності та економічного розвитку з метою підготовки та погодження питань до розгляду на пленарному засіданні 45 сесії.

Детальніше

Станом на 09.00 год  13 жовтня  2020 року, за добу, на Хмільниччині зафіксовано 6 нових випадків захворювання на COVID-19. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому району та місту Хмільник – 259, з них  208 – одужали,  23 – на самоізоляції за місцем проживання, 7 - померли, на стаціонарному лікуванні в Хмільницькій центральній районній лікарні перебуває 19 осіб, 2 особи -  у Вінницькій центральній районній лікарні.  

Детальніше

Станом на 09.00 год  12 жовтня  2020 року, за три доби, на Хмільниччині зафіксовано 9 нових випадків захворювання на COVID-19, 1 особа померла, 14 осіб одужали. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому району та місту Хмільник – 253, з них  208 – одужали,  20 – на самоізоляції за місцем проживання, 7 - померли, на стаціонарному лікуванні в Хмільницькій центральній районній лікарні перебуває 16 осіб, 2 особи -  у Вінницькій центральній районній лікарні.  

Детальніше