Хмільницька районна рада

Станом на 09.00 год 20 серпня 2020 року на Хмільниччині зафіксовано 1 новий випадок захворювання на COVID-19  і 92 особи, що хворіли на COVID-19, одужали. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому району та місту Хмільник – 119, з них  92 – одужали,  17 – на самоізоляції за місцем проживання, 2 - померли, на лікуванні в інфекційному відділенні Хмільницької центральної районної лікарні перебуває 8 осіб.

Детальніше

19 серпня головаХмільницькоїрайонної ради Зоя Бонсевич, начальник відділу освіти Андрій Жук та фельдшер санітарного відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Хмільницького районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Руслан Стукан провели плановий об’їзд шкіл району з метою перевірки готовності навчальних закладів до нового навчального року в умовах пандемії COVID – 19. Зокрема, було здійснено перевірку навчальних закладіву селах Лип’ятин, Сальниця, Скаржинці, Торчин, Мар’янівка, Терешпіль. У всіх начальних закладах проведено планові ремонти та підготовлено навчальні приміщення до нового навчального року.

Детальніше

Станом на 09.00 год 19 серпня 2020 року на Хмільниччині зафіксовано 9 нових випадків захворювання на COVID-19, жителів Хмільницького району, і 92 особи, що хворіли на COVID-19, одужали. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому району та місту Хмільник – 118, з них  92 – одужали,  15 – на самоізоляції за місцем проживання, 2 - померли, на лікуванні в інфекційному відділенні Хмільницької центральної районної лікарні перебуває 8 осіб, 1 - перебуває на лікуванні у Вінницькій центральній районній лікарні.

Детальніше

Станом на 09.00 год 18 серпня 2020 року на Хмільниччині зафіксовано 4 нових випадки захворювання на COVID-19 і 92 особи, що хворіли на COVID-19, одужали. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому району та місту Хмільник – 109, з них  92 – одужали,  8 – на самоізоляції за місцем проживання, 2 - померли, на лікуванні в інфекційному відділенні Хмільницької центральної районної лікарні перебуває 6 осіб, 1 - перебуває на лікуванні у Вінницькій центральній районній лікарні.

Детальніше

18 серпня голова районної ради З. Г. Бонсевич, начальник відділу освіти А. А.Жук та фельдшер санітарного відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Хмільницького районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Р. М.Стукан провели плановий об’їзд шкіл району з метою перевірки готовності навчальних закладів до нового навчального року в умовах пандемії COVID – 19. Зокрема, було здійснено перевірку навчальних закладіву селах Кушелівка, Великий Митник, Зозулинці, Маркуші, Філіопіль, Рибчинці, Уланів, Кропивна. У всіх начальних закладах проведено планові ремонти та підготовлено навчальні приміщення до нового навчального року.

Детальніше