Хмільницька районна рада

    Що потрібно знати про електронний листок непрацездатності?    За інформацією Козятинського відділення ВД ФССУ у Вінницькій області, з 1 вересня  калинівчани  зможуть отримати лише е-лікарняні, на паперових бланках залишаться ті лікарняні, які видали до 1 вересня 2021р. Пацієнтам більше не доведеться нести на роботу паперовий листок непрацездатності, щоб зафіксувати факт тимчасової непрацездатності, а роботодавці бачитимуть необхідну інформацію про е-лікарняні в особистому електронному кабінеті страхувальника (роботодавця) на вебпорталі Електронних послуг Пенсійного фонду України.

Детальніше

      Сьогодні, 29 липня 2021 року Сили спеціальних операцій Збройних Сил України з гордістю відзначають своє професійне свято започатковане, як визнання вагомих заслуг у боротьбі за територіальну цілісність та незалежність нашої держави.                                                   

Детальніше

      23 липня об 11:00 годині в залі засідань Хмільницької райдержадміністрації відбулася чергова 10сесія Хмільницької районної ради 8 скликання.

Детальніше

  23 липня2021 року,  в залі засідань Хмільницької райдержадміністрації комісією ДСНС України розпочалася   планова перевірка    Хмільницької районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування та районних спеціалізованих служб цивільного захисту щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту.

Детальніше

         23 липня відбулися  засідання наступних постійних комісій:  - з питань земельних ресурсів та розвитку населених пунктів,

Детальніше

  Сьогодні, 19.07.2021 р. співробітником Хмільницького відділу Управління СБУ у Вінницькій обл. Матяшом Костянтином Леонідовичем  було проведено інструктаж працівників Хмільницкої районної ради на предмет попередження щодо реальної небезпеки підтримання контактів з представниками іноземних спецслужб, розвідувальних та правоохоронних органів, а також можливого приховування фактів перебування в іноземному громадянстві, потрапляння на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областй, АР Крим, у компрометуючі ситуації.

Детальніше