Хмільницька районна рада

Шановні! Відповідно до норм чинного законодавства, голова районної ради щорічно звітує перед районною радою про свою діяльність, про роботу районної ради та про реалізацію регуляторної політики .

Детальніше

27 листопада в малому залі Хмільницького районного Будинку культури відбулася презентація збірки «Голосом Майдану».

Детальніше

25 листопада в залі засідань Хмільницької райдержадміністрації відбулася нарада з питань надання допомоги для матеріально-технічного  забезпечення 9-го  окремого мотопіхотного батальйону 30-ї окремої механізованої бригади.

Детальніше

Відповідно до статті 46 та пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  5 грудня  2014 року о 10 годині  в малому залі районного Будинку культури скликається 30 сесія районної ради 6 скликання.

Детальніше

11.11.2014 р. у вівторок в Хмільницький район прибула з візитом делегація Ясського повіту (Румунія) під керівництвом секретаря ради Лекремьоари Верніки. До її складу увійшли заступник директора Генерального директорату з соціальної допомоги та соцзабезпечення дітей Нікуліна Карасоні, заступник директора з соціальної допомоги та дитинства Іоан Тіку, голова соціал-освітнього центру для людей з обмеженими фізичними можливостями «Галата» Джор-джета Думітраче, голова МГО “Alaturi de Voi” Анжела Акітей, начальник управління міжнародних відносин повітової ради Сандра Беатрис Пітере.

Детальніше

Вінницький обласний військовий комісаріат проводить набір громадян для проходження служби у військовому резерві Збройних Сил України в добровільному порядку. 

Детальніше