Хмільницька районна рада

10 листопада 2016 року у селі Широка Гребля відбулась презентація завершення проекту "Щасливе дитинство - сильна держава", що був одним із переможців конкурсу розвитку територіальних громад Хмільницького району. 

Детальніше

09 листопада 2016 року у селі Колибабинці відбулась презентація завершення проекту-переможця 13 обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад "Спортивний майданчик для НВК с. Колибабинці", а також проекту "Пам'ять про них збережуть обеліски", що був одним із переможців конкурсу розвитку територіальних громад Хмільницького району. 

Детальніше

     Хмільницька районна здає в оренду майно, що є спільною власністю територіальних громад Хмільницького району і перебуває  в управлінні районної ради: 

Детальніше

18 грудня 2016 року, в Жданівській об’єднаній громаді, яка була нещодавно утворена, відбудуться перші вибори до ради громади.

Детальніше

04 листопада 2016 року у селі Лелітка відбулась презентація завершення проекту "Наше майбутнє - діти", що був одним із переможців конкурсу розвитку територіальних громад Хмільницького району. 

Детальніше

3 листпада 2016 року в залі засідань відбулись урочистості та концерт з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Детальніше