Хмільницька районна рада

22 травня 2018 року відбулася зустріч голови Хмільницької районної ради Зої Бонсевич та голови Хмільницької райдержадміністрації Євгенія Буткевича з сім'ями дитячого будинку сімейного типу Єфімових з села Педоси (вісім діток), та Лецьких с. Лозова (сім діток), на якій було презентовано вишиті книги -літописи своїх родин. 

Детальніше

18 травня 2018 року о 11:00 год в зв‘язку з проведенням заходів до Дня пам‘яті жертв політичних репресій голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич та голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич взяли участь у проведенні покладання квітів біля пам'ятного хреста жертвам голодоморів та політичних репресій.

Детальніше

17 травня 2018 року відбулось виїзне спільне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та колегії районної державної адміністрації.

Детальніше

16 травня 2018 року в селах Порик та Сальниця за участі начальника головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олени Корчаки, голови Хмільницької районної ради Зої Бонсевич, першого заступника голови Хмільницької райдержадміністрації Павла Горбатюка, сільських голів, представників ветеранських організацій, місцевих жителів відбулося відкриття двох агентських пунктів з надання пенсійних послуг.

Детальніше

     Хмільницька районна рада здає в оренду майно, що є спільною власністю територіальних громад Хмільницького району і перебуває  в управлінні районної ради:

Детальніше

Інститут Політичної Освіти оголошує набір жінок-депутаток місцевих рад та жінок, які планують стати депутатками до участі в навчальному семінарі в рамках проекту «Місцеве самоврядування. Крок до ефективності»

Детальніше