Хмільницька районна рада
Шановні віряни!
2018-04-05 12:56:59

Шановні віряни! Прийміть сердечні вітання з найбільшим християнським  святом – Воскресінням Христовим!  

Детальніше

Хмільницька районна рада Повідомлення про оприлюднення  регуляторного  акту.

Детальніше

        03 квітня  працівниками відділу Хмільницьке бюро правової допомоги Козятинського МЦ Ганною Мариніч та Інною Шереметою в приміщенні Кривошиїнської сільської ради, спільно з представниками Хмільницького районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Петром Зеленим та Ліаною Сивак,  Управління соціальної та молодіжної політики Хмільницької райдержадміністрації  Оленою Пугач, спеціалістом сектору охорони здоров’я та роботи з учасниками АТО на сході України Хмільницької РДА Аллою Сташко на виконання підпункту 7.2 заходів Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 7 сесії обласної Ради 7 скликання від 30.06.2016 р. №123 було проведено чергову інформаційну зустріч із учасниками антитерористичної операції та  членами їх сімей.

Детальніше

З нагоди Великодніх свят депутатським корпусом районної ради та її виконавчим апаратом, апаратом райдержадміністрації , її структурними підрозділами, відділами та управліннями було зібрано кошти для придбання гуманітарної допомоги воїнам, що захищають наші східні рубежі від російської агресії.

Детальніше

Шановна католицька громадо Хмільницького району! Святом свят і торжеством з торжеств величає Великдень церковний календар. Припадаючи на весняні дні, коли оживає природа, воно  своєю величчю пробуджує до добра наші душі, сприяє піднесеним почуттям у людських серцях.

Детальніше

28 березня о 11 годині в  малому залі районного Будинку культури відбулась позачергова 25 сесія районної ради 7 скликання.

Детальніше