Хмільницька районна рада

19 квітня 2018 року о 12:00 до Дашівської громади, за підтримки Вінницького відокремлено Центру розвитку місцевого самоврядування та Євгена Шаповалова – експерта з питань децентралізації Вінницького ВП ЦРМС, прибула делегація з сільських голів та представників райдержадміністрації Хмільницького району Вінницької області, які планують в майбутньому утворити власну об`єднану громаду. Окрім можливості персонально довідатись про специфіку діяльності, делегації було запропоновано особисто все оглянути.

Детальніше

17 квітня 2018 року працівниками виконавчого апарату районної ради було проведено прибирання узбіччя дороги та територію біля пам'ятника Воїнам 18-Армії.

Детальніше

17 квітня начальником Хмільницького бюро правової допомоги Ганною Мариніч в приміщенні Крижанівської сільської ради, спільно з представниками Хмільницького районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, Управління соціальної та молодіжної політики Хмільницької райдержадміністрації  на виконання підпункту 7.2 заходів Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 7 сесії обласної Ради 7 скликання від 30.06.2016 р. №123 було проведено чергову інформаційну зустріч із учасниками антитерористичної операції та членами їх сімей.

Детальніше

26 квітня 2018 року о 10 годині ранку в  малому залі Будинку культури скликається 26 сесія районної ради 7 скликання.

Детальніше

14 квітня 2018 року за підтримки Хмільницької районної ради та Хмільницької районної державної адміністрації у місті Хмільник відбулись Всеукраїнські змагання зі спортивного танцю “Перлина Поділля 2018”. 

Детальніше

13 квітня в ДП "Хмільницький держлісгоп" в рамках акції "Майбутнє лісу в твоїх руках" 30 державними службовцями Хмільниччини за участі голови Хмільницької районної ради Зої Бонсевич та голови Хмільницької райдержадміністрації Євгенія Буткевича засаджено 2,4 га лісовими культурами. 

Детальніше