Хмільницька районна рада

       У Хмільнику та Калинівці покажуть фільми просто неба.     В 2016 році в Україні було створено комплексний соціальний комунікаційний проект “Дивись українське!”, мета якого – сприяння розвитку українського кінематографа.        

Детальніше

     Міністерство цифрової трансформації України та ГО SocialBoost у межах Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) розробили навчальний курс для держслужбовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.      Навчальний курс складається із восьми відео з вичерпною інформацією про аспекти цифровізації на рівні територіальної громади. Він допоможе систематизувати знання з цифрової трансформації та сформувати фундамент для подальших дій.

Детальніше

      На Вінниччині відновили видачу листків непрацездатності.    Вінничани можуть обміняти довідки про тимчасову непрацездатність на "лікарняні" листки.  Для цього потрібно звернутися до сімейного лікаря. Про це повідомила начальниця відділу страхових виплат Фонду соціального страхування у Вінницькій області Ірина Власюк.     Видаватимуть "лікарняні" з дотриманням хронологічного порядку.     

Детальніше

     ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує фізичним особам – підприємцям, особам, які провадять незалежну професійну діяльність, та членам фермерського господарства (якщо вони не належать до осіб, які підлягають страхуванню на інших підставах), що вони є платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Єдиний внесок встановлено у розмірі 22 відсотки до бази нарахування. Звертаємо увагу, що єдиний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника.      

Детальніше

     38 080 людей вакциновано проти COVID-19 за добу 01 серпня 2021 року. Одну дозу отримали 27 722 людини, повністю імунізовані - 10 672 людини.    

Детальніше

    Депутати Вінницької обласної ради затвердили обласну програму «Питна вода» на 2021-2025 роки‼     57 - «за»!     Нині в планах спрямувати на фінансування Програми на 2021-2025 роки 345 млн. грн. Кошти обласного бюджету будуть виділятись на поворотній (бюджетні позички) та безповоротній основах (субвенції з обласного бюджету). Разом з Програмою ухвалений Порядок розподілу і використання коштів, де прописаний чіткий і зрозумілий механізм подачі документів, вимоги до проєктів, строки і дедлайни.

Детальніше