Хмільницька районна рада
Покладання квітів
2021-05-09 12:26:09

     Сьогодні, 9 травня, в Хмільнику відбулося вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні та воїнів-визволителів Хмільницького краю.     Представники  Хмільницької районної ради, Хмільницької райдержадміністрації та міської ради, військовослужбовці, ветерани вшанували пам’ять учасників Другої світової війни та поклали квіти до пам’ятних знаків та меморіалу загиблим у Другій світовій війні.

Детальніше

Шановні ветерани! Від щирого серця вітаємо Вас із Днем пам’яті та примирення та 76-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Детальніше

     З нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років заступник голови Хмільницької районної ради Василь Карпінець та заступник голови Хмільницької райдержадміністрації Сергій Чабан привітали учасників Другої світової війни Хмільницького району зі святом, побажали їм здоров’я, міцності духу, уваги та підтримки рідних і близьких, висловили вдячність за проявлені в роки Другої світової війни хоробрість, мужність і героїзм.

Детальніше

      Сьогодні, 7 травня, у Калинівці відбувся мітинг-реквієм «День миру та єднання, і перемога в тій страшній війні», присвячений Дню пам’яті та примирення та Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.       У заході взяли участь голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, заступник голови Хмільницької РДА Богдан Зубчик, Калинівський міський голова Василь Поліщук, військовослужбовці, учасники АТО та громадськість.

Детальніше

     21 травня 2021 року о 10 годині ранку в залі засідань Хмільницької районної державної адміністрації скликається 8 сесія районної ради 8 скликання.      На розгляд сесії пропонується внести питання:

Детальніше

      21 травня 2021 року о 10 годині в залі засідань Хмільницької районної державної адміністрації скликається 8 сесія районної ради 8 скликання.       На розгляд сесії пропонується внести питання:

Детальніше