Хмільницька районна рада

Хмільницький обєднаний районний військовий комісаріат запрошує на контрактну службу: Відповідно до встановленого порядку, на військову службу за контрактом приймаються громадяни України, які пройшли медичну комісію, професійно-психологічний відбір та відповідають встановленим вимогам проходження військової служби, з числа: - військовослужбовців, які проходять строкову військову службу або військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період; - громадян призовного віку, які мають вищу, професійно-технічну, повну середню освіту; - військовозобов’язаних, резервісти віком від 18 до 60 років; - жінок з відповідною освітою віком від 18 до 50 років.

Детальніше

13 січня 2019 року об 11:00 на площі біля Будинку культури в селі Скаржинці відбудеться другий районний фестиваль щедрівок і колядок «Защедруймо нашій господині - славній Україні!».

Детальніше
90-річний ювілей
2019-01-08 14:34:35

08 січня 2019 року голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич, Голодьківський сільський голова Сергій Остапенко привітали теплими словами, цінними подарунками і квітами з поважним 90-річним ювілеєм Красильника Юхима Антоновича.  

Детальніше

Дорогі хмільничани! Від імені депутатського корпусу районної ради та від мене особисто прийміть щирі вітання із  найвизначнішим релігійним святом - Різдвом Христовим! Відзначаючи цю надзвичайно важливу  подію для кожного з нас – народження Спасителя, ми наповнюємо свої душі добром, надією та вірою.

Детальніше

Дорогі хмільничани! Від імені депутатського корпусу Хмільницької районної ради та від себе особисто щиро вітаю Вас зі світлим, радісним, чарівним святом, яке об’єднує у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє – з Новим роком.

Детальніше

27 грудня 2018 року в Сальницькій сільській раді відбулося розширене засідання виконкому. Участь у засіданні взяли перший заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Павло Горбатюк, заступник керівника апарату Хмільницької районної державної адміністрації Олена Грицишина, члени виконкому, активні жителі громади.

Детальніше