Хмільницька районна рада

29 серпня 2017 року об 11 годині в малому залі Хмільницького районного будинку культури відбулась позачергова 19 сесія районної ради 7 скликання.

Детальніше

День відкритих дверей у відділі «Хмільницьке бюро правової допомоги». До першої річниці роботи  відділу 01 вересня 2017 року з 12:00 до 14:00 буде проведено День відкритих дверей у   «Хмільницькому бюро правової допомоги» Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Детальніше

У третій декаді серпня   працівниками відділу "Хмільницьке бюро правової допомоги" Ганною Мариніч та Інною Шереметою  проведено виїзний прийом громадян в Голодьківській сільській раді.

Детальніше

В третій декаді серпня працівниками відділу "Хмільницьке бюро правової допомоги" Ганною Мариніч та Інною Шереметою  проведено виїзний прийом громадян в Широкогребельській сільській   раді.

Детальніше

29 серпня начальником відділу "Хмільницьке бюро правової допомоги" Ганною Мариніч    проведено виїзний прийом громадян в Сальницькій сільській раді.

Детальніше

29 серпня 2017 року о 10:00 відбулось засідання президії районної ради, на якому було погоджено порядок денний позачергової 19 сесії районної ради та проекти рішень з питань, які заплановані до розгляду.

Детальніше