Хмільницька районна рада

15 лютого 2021року, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ої річниці виведення військ із Афганістану відбувся мітинг біля пам'ятника загиблим у війні в Афганістані. До слова було запрошено  голову Хмільницької районної ради Юрія Слабчука, голову Хмільницької райдержадміністрації Богдана Кузнеца, заступника Хмільницького міського голови Сергія Редчика, помічника-консультанта Народного депутата Петра Юрчишина Андрія Барабана.

Детальніше

12 лютого 2021 року голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук разом з головою Хмільницької РДА Богданом Кузнецом та головою Калинівської РДА  Богданом Зубчиком відвідали Калинівську центральну районну лікарню, оглянули відділення та дізнались як проходить ремонт в приймальному відділенні лікарні.

Детальніше

Хмільницьке управління ГУ ДПС у Вінницькій області інформує: 1. Декларування доходів: кому і в який термін необхідно подати декларацію. 2. Звільнення від ЄСВ. 3. Порядок отримання Довідки про відсутність заборгованості. 4. Хто звільняється від сплати єдиного податку.

Детальніше

ПАМ’ЯТІ  ПАВЛА АНДРІЙОВИЧА ОКОЛОДЬКА - ЗАСЛУЖЕНОГО ЖУРНАЛІСТА УКРАЇНИ, КОЛИШНЬОГО РЕДАКТОРА ГАЗЕТИ «ЖИТТЄВІ ОБРІЇ»

Детальніше
Герої Крут
2021-01-29 09:17:11

Вічна слава героям котрі полягли у нерівному бою під станцією Крути! Хоч бій під Крутами не мав визначального воєнного значення, але для українського народу він став символом героїзму і жертовності молодого покоління у боротьбі за незалежність України...

Детальніше

27 січня відбулися загальні збори уповноважених представників - членів Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування. Участь у них взяли голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, перший заступник голови обласної Ради Володимир Кістіон та заступник голови обласної Ради Дмитро Чаленко. 

Детальніше