Хмільницька районна рада

Громадська організація «ПРАВО» оголошує конкурсний відбір на участь в навчанні для правових консультантів.

Детальніше

21 лютого 2014 року відбулося засідання фракції Партії регіонів депутатів Хмільницької районної ради. Відкрив засідання та звернувся до членів фракції з вступним словом заступник голови районної організації Партії регіонів, голова фракції Дячок Юрій Борисович, який акцентував увагу присутніх на суспільно-політичній ситуації, яка склалася в державі.

Детальніше
Звернення
2014-02-20 08:45:49

Звернення Хмільницької районної державної адміністрації, Президії районної ради, депутатів районної ради, керівників підприємств, організацій, установ району, загальноосвітніх закладів, активу району з приводу політичної ситуації в країні до сторін протистояння в державі

Детальніше

15 лютого 2014 року в районному Будинку культури відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Перед учасниками бойових дій та ветеранів війни виступили голова райдержадміністрації Олег Томашук, міський голови Василь Грушко, депутат обласної ради Василь Федоришин, помічник-консультант народного депутата України Миколи Катеринчука Анатолій Мороз, голова міськрайонної Спілки ветеранів війни в Афганістані Володимир Гончарук.

Детальніше

Звернення депутатів Хмільницької районної ради щодо суспільно-політичної ситуації в країні до Президента України, Верховної Ради України та лідерів опозиції

Детальніше

31 січня  2014 року о 10 годині  в малому залі районного Будинку культури відбулось пленарне засідання позачергової 24 сесії районної ради 6 скликання, на якому було розглянуто 7 питань.

Детальніше