Хмільницька районна рада

22 листопада 2017 року у селі Куманівці відбулась презентація реалізації проекту-переможеця 14 обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад  «Влаштування благоустрою сільського–шкільного стадіону в селі Куманівці  Хмільницького району Вінницької області».

Детальніше

22 листопада 2017 року у селі Куманівці відбулась презентація реалізації проекту-переможеця другого районного Конкурсу проектів розвитку територіальних громад   «Ігровий майданчик- справжнє містечко дитячих мрій».

Детальніше

22 листопада 2017 року на території Куманівецької середньої загальноосвітньої школи відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки поету Василю Семеновичу Колодію.

Детальніше

22 листопада 2017 року у селі Кривошиї відбулась презентація реалізації проекту-переможеця 14 обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад «Запровадження системи збору  твердих побутових відходів в Кривошиївській територіальній громаді».

Детальніше

21 листопада 2017 року у Хмільнику на Майдані Свободи відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятного місця Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників АТО.

Детальніше

Шановні працівники сільського господарства! Щиро і сердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем працівника сільського господарства! В цей день ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу та найпочеснішу ношу – стали хліборобами. 

Детальніше