Хмільницька районна рада

     Сьогодні, 24 вересня, вшанували пам'ять Героя Андрія Сторожука, що загинув на Сході нашої держави, внаслідок пострілу снайпера. Вшанувати пам’ять про Героя та покласти квіти до меморіалу, встановленого на фасаді Хмільницького об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки прийшли представники районної ради, райдержадміністрації, міської ради, рідні та друзі, коллегита побратими Андрія Сторожука.

Детальніше

     Голова районної ради Юрій Слабчук прийняв участь у роботі ХХІ Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації.       Цей традиційний щорічний захід Української асоціації районних та обласних рад, що став платформою для спілкування та напрацювання рішень органів місцевого самоврядування, проходив в Затоці Одеської області 20-23 вересня 2021 року.

Детальніше

      З 00:00 год 23 вересня 2021 року на всій території України почав діяти жовтий рівень епідемічної небезпеки. Відповідне рішення ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 21 вересня.                           

Детальніше

      22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Цього дня уся країна вшановує подвиг партизанів і підпільників Другої світової війни, що залишаються прикладом самопожертви у боротьбі з окупаційним режимом, прикладом справжнього патріотизму та мужності.      З нагоди свята заступник голови районної ради Василь Карпінець вручив Почесну грамоту облдержадміністрації та обласної Ради учаснику партизанського руху Гуменчуку Григорію Юхимовичу, жителю Калинівської громади.

Детальніше

     Відповідно до Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» та на виконання  Указу Президента України від 24.02.2021 р. №71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році», розпорядження голови Вінницької  обласної державної адміністрації від 11.03.2021 р. № 199 «Про забезпечення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2021 році» та з метою якісного виконання заходів призову громадян України на строкову військову службу доводимо до відома Витяг з Наказу начальника Хмільницького РТЦК та СП «Про призов громадян на військову службу у жовтні-грудні 2021 року».

Детальніше

                                                                 Шановні Хмільничани!      Від імені депутатського корпусу районної ради та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем міста.      Місто живе, місто змінюється. Рушійною силою розвитку Хмільника є творча енергія його мешканців. Щира подяка усім, кому небайдужа його доля, хто вклав частинку своєї душі і праці в те, щоб ми могли пишатисямістом-курортом.                                  

Детальніше