Хмільницька районна рада

З 12 по 17 травня 2019 року на Вінниччині проходить 17 Міжнародний фестиваль імені П.І.Чайковського та Н.В. фон Мекк. В концертах беруть участь близько 200 артистів  різних колективів та солісти з 6 країн світу. 15 травня 2019 року  у Хмільницькій школі мистецтв  відбувся  один з фестивальних концертів, на якому виступив подільський камерний хор «Леонтович–капела» під керівництвом талановитого хормейстера Ольги Бабошиної, солісти – Наталія Лановенко, Олександр Онофрійчук, ведуча заходу – Леся Смішко.                

Детальніше
Урочисті заходи
2019-05-10 08:16:50

9 травня 2019 року у м. Хмільнику відбулися урочисті заходи, присвячені відзначенню Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Детальніше

08 травня 2019 року в залі засідань Хмільницької РДА відбулось спільне засідання комісій районної ради з питань соціально-культурного розвитку та соціального захисту населення і з питань земельних відносин, розвитку населених пунктів, комунальної власності, на якому було розглянуто питання про внесення змін до програми розвитку культури та духовного відродження Хмільницького району на 2016-2020 роки.

Детальніше

Дорогі ветерани! Шановні земляки! Від щирого серця вітаю кожного з вас з Днем пам'яті та примирення та з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Цей день об'єднує нас усіх у народ, який поважає святині рідної землі, героїзм фронтовиків і пам’ять про загиблих. Ми, українці, завжди прагнули й прагнемо тільки миру, адже кожна п'ядь нашої землі закривавлена кров’ю її героїв.

Детальніше

7 травня 2019 року, напередодні Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, делегація керівників області та району відвідали ветеранів війни. 

Детальніше

Шановні жителі Хмільницького району! Прийміть найщиріші вітання з Великоднем – воістину величним торжеством перемоги життя над смертю! Це свято покликане утверджувати віру та надію в серці кожного християнина, воно є символом Господньої любові до усього людства.

Детальніше