Хмільницька районна рада

Шановні представники старшого покоління! Першого жовтня в Україні, як і в багатьох країнах світу, відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Цей день – данина шани, глибокої поваги всього народу до старшого покоління, людей, які вже зробили свій особистий вклад у розвиток країни та суспільства.

Детальніше

Станом на 09.00 год  30 вересня  2020 року, за добу, на Хмільниччині зафіксовано 1 новий випадок захворювання на COVID-19  і  6 осіб, що хворіли на COVID-19, одужали. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому району та місту Хмільник – 216, з них  176 – одужали,  23 – на самоізоляції за місцем проживання, 4 - померли, на стаціонарному лікуванні в Хмільницькій центральній районній лікарні перебуває 9 осіб, 4 особи -  у Вінницькій центральній районній лікарні.  

Детальніше

Шановні працівники бібліотек! Щиро вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек!

Детальніше

Станом на 09.00 год  29 вересня  2020 року, за добу, на Хмільниччині зафіксовано 3 нових випадки захворювання на COVID-19  і  8 осіб, що хворіли на COVID-19, одужали. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому району та місту Хмільник – 215, з них  170 – одужали,  21 – на самоізоляції за місцем проживання, 4 - померли, на стаціонарному лікуванні в Хмільницькій центральній районній лікарні перебуває 16 осіб, 4 особи -  у Вінницькій центральній районній лікарні.  

Детальніше

Станом на 09.00 год  28 вересня  2020 року, за три доби, на Хмільниччині зафіксовано 8 нових випадків захворювання на COVID-19  і  4 особи, що хворіли на COVID-19, одужали. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому району та місту Хмільник – 212, з них  162 – одужали,  24 – на самоізоляції за місцем проживання, 4 - померли, на стаціонарному лікуванні в Хмільницькій центральній районній лікарні перебуває 18 осіб, 4 особи -  у Вінницькій центральній районній лікарні.  

Детальніше

З 28 вересня на Вінниччині «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. З урахуванням наданих регіональними комісіями ТЕБ та НС пропозицій на територіях, де встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено обмеження з переліку, визначеного постановою Кабінету Міністрів № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Детальніше