Хмільницька районна рада

Інформація про створення Конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника комунального закладу "Уланівська дитяча музична школа".

Детальніше

Хмільницька районна рада оголошує конкурс на заміщення посади директора Комунального закладу «Уланівська  дитяча музична школа»

Детальніше

16 серпня 2016 року голова районної ради Бонсевич Зоя Григорівна і начальник відділу освіти Жук Андрій Артурович провели об'їзд шкіл Хмільницького району (с. Великий Митник, с. Філіопіль, с. Кушелівка, с. Маркуші, с. Зозуленці, с. Порик, с. Широка Гребля) з метою вивчення проблем та стану ремонту шкіл у підготовці до нового навчального року, а також відвідали пришкільні оздоровчі табори.

Детальніше
Дводенний семінар
2016-08-15 08:58:02

11 серпня 2016 року, у приміщенні готелю «Оптіма Вінниця» відбувся дводенний семінар на тему: «Реформа децентралізації влади в Україні. Можливості та виклики для територіальних громад».

Детальніше
8 сесія 7 скликання
2016-08-09 16:16:52

09 серпня 2016 року в  малому залі Будинку культури, відповідно до статті 46, пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з необхідністю забезпечення належної роботи  КУ «Хмільницька центральна районна лікарня» та  КУ «Хмільницька районна стоматологічна поліклініка» відбулась позачергова 8 сесія районної ради 7 скликання.

Детальніше

Відповідно до статті 46, пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з необхідністю забезпечення належної роботи  КУ «Хмільницька центральна районна лікарня» та  КУ «Хмільницька районна стоматологічна поліклініка» скликається позачергова 8 сесія районної ради 7 скликання  09 серпня 2016 року о 10 годині  в  малому залі Будинку культури.

Детальніше