Хмільницька районна рада

Відповідно статті 25 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", наказу міністерства аграрної політики та продольства України від 10.02.2016 року №39. Цей Порядок визначає процедуру державної реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва таабо обігу харчових продуктів та не потребують отримання експлуатаційного дозволу, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб'єктам.

Детальніше

Відповідно пункту 2 частини другої статті 20, статті 21 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів",  оператори ринку зобов’язані розробити, ввести  в  дію  та  застосовувати  постійно  діючі  процедури, що  засновані  на  принципах  системи  аналізу  небезпечних  факторів  та  контролю  у  критичних  точках(НАССР). 

Детальніше

З метою виконання заходів вступної кампанії у 2019 році, заступник військового комісара Хмільницького ОРВК – начальник відділення комплектування капітан Андрій Франчук в січні 2019 року проводить зустрічі з учнями навчальних закладів міста та району.

Детальніше

22 січня 2019 року делегація Хмільницького району на чолі з головою Хмільницької районної ради Зоєю Бонсевич і головою Хмільницької районної державної адміністрації Євгенієм Буткевичем взяла участь в урочистостях з нагоди відзначення в області Дня Соборності України та 100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулися у приміщенні Вінницького обласного академічного українського музично-драматичного театру імені М. К. Садовського в м.Вінниця. 

Детальніше

22 січня 2019 року відбулися заходи, приурочені до 100-річчя підписання Акту Соборності українських земель.

Детальніше

Шановні жителі Хмільницького району! 100 років тому, 22 січня 1919 року у Києві було проголошено Акт Соборності українських земель. Цей день для кожного з нас є символом єдності України, знаковим кроком на шляху становлення  незалежної і соборної держави. 

Детальніше