Хмільницька районна рада

Хмільницький об’єднаний районний військовий комісаріат повідомляє: відповідно до Указу Президента України від 09 лютого 2016 року №41/2016 «Про присвоєння військових та спеціальних звань учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС» особам, які є учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, присвоєні чергові військові звання.

Детальніше

23 квітня до Всесвітнього дня землі на території Хмільницького лісгоспу депутати фракції БПП «Солідарність» Вінницької обласної ради провели акцію по відновленню зелених насаджень та висадили біля 1500 дерев на площі 0,2 га . 

Детальніше
День довкілля
2016-04-25 12:55:49

В рамках проведення Дня довкілля виконавчий апарат районної ради прийняв активну участь в наведенні належного порядку біля адміністративного приміщення районної ради. Як результат, територія набула затишного та охайного вигляду.

Детальніше

Чудового весняного дня 21 квітня 2016 р. в районному Будинку культури пройшло ювілейне свято обдарованих дітей Хмільницького району «Таланти вітають таланти».

Детальніше

Координаційний центр з надання правової допомоги Міністерства юстиції України оголошує конкурс з відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги, що розпочнуть діяльність з 1 вересня 2016 року в усіх регіонах України.

Детальніше

15 квітня 2016 року відбулося спільне засідання президії районної ради та постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, розвитку населених пунктів, комунальної власності. На зазначеному засіданні  проведено співбесіди з керівниками комунальних установ та підприємств району, що є спільною комунальною власністю територіальних громад району щодо їх фінансово-господарської діяльності.

Детальніше