Хмільницька районна рада

  З метою  поширення інформації щодо реалізації виборчого права  громадян 08 лютого в приміщенні Хмільницького бюро правової допомоги проведено круглий стіл на тему: «Я маю право обирати!». Учасниками заходу стали працівники КУ «Трудовий архів» та Архівного відділу Хмільницької райдержадміністрації.

Детальніше

06 лютого,  працівниками відділу  Хмільницьке бюро правової допомоги  Ганною Мариніч та Інною Шереметою в приміщенні Уланівської сільської бібліотеки проведено круглий стіл  на тему: « Мої виборчі права » . 

Детальніше

31 січня 2019 року в приміщенні  Вінницької обласної філармонії ім. М.І. Леонтовича відбулися Загальні збори уповноважених представників – членів Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування. У зборах взяла участь і делегація сільських голів – членів ВОАОМС з Хмільницького району  на чолі з головою районної ради Зоєю Бонсевич.

Детальніше

31 січня 2019 р. відбулося розширене засідання виконкому Широкогребельської сільської ради, на якому було проінформовано присутніх про проведену роботу за останні роки та обговорено головні завдання до перспективного плану розвитку території.

Детальніше

Хмільницька районна рада оголошує конкурс  на посаду директора комунального закладу загальної середньої освіти загальноосвітня школа І-ІІІ ст. с. Широка Гребля

Детальніше

Хмільницький міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області інформує:

Детальніше