Хмільницька районна рада

Вітаю з Днем поліції в Україні.Ви заслужили визнання і пошану. Вашими силами досягається безпека громадян нашої країни. Нехай ваші трудові будні будуть спокійними, а в сім'ях панує мир і любов.Щоб хоробрість, чесність і чуйність звеличували вас в очах цивільних і викликали довіру!

Детальніше

29 червня відбулось пленарне засідання 17 позачергової сесії  Хмільницької районної ради 8 скликання.  З запрошених були присутні військовий комісар Хмільницького районного територіального центру  комплектування та соціальної підтримки Андрійчук Тарас Михайлович та начальник Хмільницького районного управління Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій Нечко Олександр Васильович.

Детальніше

26 років тому 28 червня відбулася одна із найважливіших подій новітньої історії України. У цей день було підписано основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави. Конституція України увібрала в себе волю нашого народу самостійно творити свою долю, впорядковувати державне життя, реалізовувати невичерпний потенціал Нації. Саме це щодня відстоює наш Народ у боротьбі з окупантами. Тож, нехай  в кожного з нас  міцніє почуття гордості за свою країну!

Детальніше

29червня2022 року о 10 годині в залі засідань Хмільницької райдержадміністрації скликається  пленарне засідання позачергової  17сесії районної ради  8 скликання.

Детальніше

- Слова «діти» і «війна» ні за яких обставин не повинні поєднуватися. Проте в сучасних реаліях вони стали занадто тісно пов’язані.  На сьогодні в Україні жертвами війни стали тисячі дітей, а це, в свою чергу, призвело до виникнення у них різноманітних психологічних проблем, - розповідає  магістр психології, психолог, судовий експерт Вінницького відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України, поліграфолог, дійсний член Всеукраїнської асоціації поліграфологів Анастасія Мороз.

Детальніше

Щиро вітаємо державних службовців із професійним святом!

Детальніше