Хмільницька районна рада

20 березня 2019 року на базі Калинівського району відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради. 

Детальніше
Посадка лісу
2019-03-21 08:40:56

19 березня, працівники виконавчого апарату районної ради та державні службовці структурних підрозділів райдержадміністрації на чолі з головою районної ради Зоєю Бонсевич та головою райдержадміністрації Євгенієм Буткевичем  висадили саджанці модрини та дуба на ділянці площею 1,8 га лісу ДП "Хмільницький держлісгосп".

Детальніше

18 березня 2019 року з нагоди 75-ї річниці визволення Хмільницького краю від нацистських загарбників жителі Хмільницької громади вшанували пам’ять визволителів міста та району.

Детальніше

18 березня 2019 року з нагоди 75-ї річниці визволення Хмільника та Хмільницького району від нацистських окупантів, відбувся пам'ятні заходи та покладання квітів до пам'ятних знаків воїнам-визволителям на території Уланівської та Кропивнянської сільських рад. 

Детальніше

Начальником відділу  Хмільницьке бюро правової допомоги Ганною Мариніч  забезпечено роботу мобільного пункту консультування в Пустовійтівській сільській раді.

Детальніше

15 березня 2019 року в селах Голодьки та Куманівці відбулися загальні збори громадян.

Детальніше