Хмільницька районна рада

                                                             Шановні юристи!           Вітаю Вас із професійним святом – Днем юриста!      У цей святковий день висловлюю вам щиру подяку за відданість обраній професії, відповідальність, справедливість і цілеспрямованість.      Бажаю Вам професійних успіхів та нових досягнень, зважених рішень і витримки у складних ситуаціях. Нехай Ваші зусилля завжди винагороджуються повагою і довірою людей. Благополуччя Вам, щастя, міцного здоров'я і родинного добробуту на довгі роки!

Детальніше

     Зміни у проведенні конкурсу "Комфортні громади".  Відбір проєктів на Конкурс відбувається у два етапи.                             І етап відбувається на місцевому рівні. Сільська, селищна та міська рада відповідальні за відбір та подачу проєктів на ІІ етап Конкурсу.                          

Детальніше

Шановні освітяни! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників освіти!     

Детальніше

     1 жовтня на території Хмільницького об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулися урочисті проводи новобранців до лав Збройних сил України.      Цього дня до армії провели 35 жителів Хмільницької, Уланівської та Війтівецької територіальних громад.

Детальніше

      З професійним святом привітав голова районної ради Юрій Слабчук працівників освітньої галузі Калинівської громади.     На передодні Дня працівників освіти в Калинівському центрі культури та дозвілля відбулися урочистості, де пролунало безліч привітань, побажань та слів вдячності освітянам. В цей день відзначили Почесними грамотами, Подяками, квітами та преміями директорів шкіл, завідувачів дитячих садків, директорів спортивних та музичної шкіл, а також низку освітян, ветеранів галузі.

Детальніше

     Українська асоціація районних та обласних рад оприлюднила Резолюцію XXI Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації. Документ одноголосно схвалений учасниками заходу.      У Резолюції містяться положення стосовно змін до Конституції України в частині децентралізації, повноважень районних та обласних рад, Держбюджету на 2022 рік та фінансового забезпечення районних рад й подальшого алгоритму впровадження децентралізації.      Детальніше за посиланням: Резолюція XXI Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації.

Детальніше